Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nová parkovací stání, výtah i nádrž na dešťovku. Okolí střediska v Chrastavě prochází modernizací

Zdravotnické středisko v Chrastavě se konečně dočkalo výtahu. Před slavnostním předáním ale ještě probíhá kultivace okolí střediska a výstavba nových parkovacích míst.

Výtah, který pomohl vedle Chrastavy zafinancovat i Bílý Kostel nad Nisou, je již hotový a připravený k používání. Slavnostní předání k užívání proběhne 31. srpna. „S oficiálním zprovozněním výtahu jsme se rozhodli počkat, protože jsme se rozhodli zainvestovat i do okolí a vybudovat úplně nová parkovací místa,“ uvedl starosta Michael Canov.

Tato parkovací místa budou určena zejména zdravotníkům, kteří to doposud neměli s parkováním u střediska snadné. „Jedná se o devět parkovacích míst,“ řekl Daniel Kolínský, majitel realizační firmy. Parkoviště by mělo být hotové kolem 20. srpna.

Rekonstrukcí také prošlo parkoviště na odbočce do Polní ulice, které nyní nabízí deset parkovacích míst pro mobilní klienty zdravotního střediska. Novinkou bude i nádrž na dešťovou vodu o kapacitě 20 kubíků. Do té budou svedeny všechny dešťové vody ze zdravotnického střediska.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Liberecký, zdravotnické středisko, Chrastava, výtah, parkování, Michael Canov, Bílý Kostel nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová parkovací stání, výtah i nádrž na dešťovku. Okolí střediska v Chrastavě prochází modernizací  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.