Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slovan v tropickém vedru remizoval v Boleslavi. V pondělí míří na soustředění do Rakouska

Liberečtí fotbalisté odehráli poslední přípravné utkání před odjezdem na závěrečné soustřední do Rakouska. V Mladé Boleslavi hráli v tropickém počasí remízový zápas, o vítězství přišli až v posledních vteřinách. V pondělí tým odcestuje na soustředění, kde příští sobotu odehraje generálku na ligu proti Rapidu Vídeň.

Do vedení šli po půlhodině domácí. Liberečtí v obraně udělali hned několik hrubek a Klíma tak měl jednoduchou práci. Po hodině hry ale hosté vyrovnali, když Šulcův pas proměnil testovaný Csáno.

A V 83. minutě šel Liberec dokonce do vedení, když Rondič vystihl špatnou rozehrávku domácích, přeloboval brankáře a míč do sítě dopravil Králíček.

Když už se zdálo, že si hosté odvezou vítězství, z poslední akce vyrovnal Jakub Fulnek a hned poté rozhodčí zápas ukončil.

V pondělí čeká vybraní hráče odjezd na soustředění v Rakousku, kde v sobotu proběhne generálka na ligovou soutěž proti Rapidu Vídeň. O týden později pak Slovan vstoupí do ligy utkáním v Olomouci.

Mladá Boleslav - Slovan Liberec 2:2 (1:0)

Branky: 32. Klíma Jiří, 90. Fulnek - 61. Csáno, 83. Králíček.

Mladá Boleslav: Mikulec - Fulnek, Gabriel, Mazuch, Klíma Jak. - Klíma Jiří, Janošek, Budínský, Zahustel, Janošek, Budínský, Zahustel - Drchal, Mešanovič

FC Slovan: Nguyen (46. Vliegen) - Koscelník, Kačaraba, Tijani (60. Černický), Fukala (46. Kosek) - Pešek (70. Králíček), Adekuoroye, Mara (46. Barac), Mosquera (58. Šulc) - Matoušek (46. Csano), Júsuf (32. Rondič)

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky Slovan Liberec, příprava, fotbal, FK Mladá Boleslav, Rakousko, FC Slovan Liberec, SK Rapid Wien, Jakub Fulnek, SK Sigma Olomouc, Fulnek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovan v tropickém vedru remizoval v Boleslavi. V pondělí míří na soustředění do Rakouska  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.