Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič v Londýnské ulici srazil chodkyni a ujel. Pátrá po něm policie

Liberečtí policisté pátrají po řidiči, který minulý čtvrtek v Londýnské ulici srazil osmašedesátiletou ženu a od nehody bez zastavení ujel. Policie se nyní obrací na veřejnost, která může pomoci řidiče najít.

K nehodě došlo krátce před 15. hodinou. „Při průjezdu levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a svým schopnostem, přičemž vyjel vpravo na krajnici v místě, kterým právě procházela žena. Došlo tak ke střetu stříbrného vozu s chodkyní, která utrpěla zranění horní končetiny,“ popsal mluvčí.

Policisté po něm pátrají a obrací se na veřejnost. „Má-li některý z řidičů, který v inkriminované době projížděl úsekem komunikace Londýnská, záznam z vozidlové kamery, ať se obrátí na policisty prostřednictvím linky 158 nebo ať navštíví kteroukoli policejní služebnu. Zároveň žádáme také řidiče stříbrného vozidla a další případné svědky, aby se přihlásili. Veškeré takto získané informace mohou výrazným způsobem dopomoci ke zjištění příčin a okolností vzniku nehodového děje,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, nehoda, londýnská, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Londýnské ulici srazil chodkyni a ujel. Pátrá po něm policie  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.