Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Laser i 3D tiskárnu si můžete od října vyzkoušet v iQFABLABu

Od října může veřejnost zavítat do chytré dílny iQFABLAB. Stačí projít jednorázový technický kurz a pak už můžete využívat laser, plotr nebo třeba 3D tiskárnu.

Po absolvování kurzu mohou lidé začít využívat dílnu za členský poplatek 150 korun za měsíc a náklady na materiál. Do dílny mohou zamířit jak jednotlivý kutilové, tak třeba oddíly, které si chtějí vyrobit trička s vlastním potiskem nebo třeba figurky maskotů.

Inspiraci se meze nekladou a v iQFABLABu můžete vytvořit téměř cokoliv. První kurz, který bude zaměřen na laser, se uskuteční už zítra. Po jeho absolvování bude dílna k dispozici každý čtvrtek od 16 do 20 hodin. „Zároveň je nutné si dopředu zarezervovat časový blok, ve kterém chce člen na konkrétním přístroji pracovat,“ sdělil vedoucí iQFABLABu Pavel Saal.

Milovníci práce se dřevem si jistě zamilují Hrubou dílnu. Tu může využívat kdokoliv bez nutnosti absolvování technického kurzu. K dispozici jsou hoblíky, svěráky, pily, ponky i brusky. Bližší info najdete na webu iQLandie.

Ohodnoť článek

Foto iQLandia

Štítky Liberec, iQLandia, 3D tiskárna, Fablab, dílna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Laser i 3D tiskárnu si můžete od října vyzkoušet v iQFABLABu  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.