Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na nové sjezdovce se pilně pracuje. Do konce listopadu jsou tříleté skipasy nejlevnější

Stavební práce ve Skiareálu Ještěd jdou rychle od ruky a sjezdovka Nová Skalka přivítá první lyžaře již tuto zimu. Stále je možné si zakoupit zvýhodněný skipas na tři roky. Ale jen do konce listopadu.

Stavební práce ve Skiareálu Ještěd, jejichž cílem je dokončit sjezdovku Nová Skalka do letošní zimy, začaly v polovině října. Lyžaři si tak vychutnají první oblouky na sjezdové trati o délce přes 1,5 km a šířce 45 m, která nabídne dostatek prostoru a bezpečí jak pro začínající lyžaře a rodiny s dětmi, tak vyznavače sportovní carvingové jízdy.

V prostoru Nové Skalky již probíhá dokončení terénních úprav profilu sjezdové tratě. V uplynulých dnech byly vybudovány svodnice a probíhá nastýlání ploch Nové Skalky senem z důvodu protierozních opatření. Poslední fází je montáž zasněžovacího systému, která bude dokončena do konce listopadu. S ohledem na rychlost průběhu výstavby byly rovněž zahájeny zemní práce na Beranově cestě, které se původně předpokládaly až v příštím roce. „Nová Skalka je určitě velkým tahákem nejen pro Liberec, ale díky vynikající dostupnosti areálu i pro lyžaře z Prahy nebo blízkého příhraničí. Už teď vidíme, že sjezdovka se svým profilem zařadí mezi absolutní špičku v České republice a užijí si ji začátečníci i pokročilí lyžaři,“ komentuje Jakub Hanuš, ředitel Skiareálu Ještěd.

Nejlevnější skipasy jen do konce listopadu

Skipas na tři sezóny vyjde dospělého na 9 990 korun, juniory a seniory na 7 990 korun a děti pak na 6 990 korun. K tomu si mohou lyžaři užít třikrát do roka lyžování od 7:30. Sezónka také obsahuje slevu na servis lyží, 1 skipas zdarma žákům prvních tříd z libereckých škol za každou prodanou permanentku a 3 skipasy zdarma za ohleduplnost k životnímu prostředí.

Už jen do konce listopadu mají lyžaři možnost zakoupit si jedinečné sezónní skipasy, aby si mohli vychutnat nejen Novou Skalku za těch nejvýhodnějších podmínek. Pouze v rámci letošního akčního předprodeje jsou v nabídce permanentky na tři roky, platné na lanovkách v zimě i v létě, s řadou dalších bonusů, a to vše za cenu pod deset tisíc korun. V rámci benefitů této permanentky se mohou její majitelé těšit z výhod, jako je exkluzivní ranní lyžování na manšestru (tzv. „early bird“) nebo 50% sleva na servis lyží. „Sezónka na tři roky je víc než obyčejný skipas. Vnímáme ji nejen jako důkaz našeho dlouhodobého a seriózního záměru na Ještědu, ale zároveň chceme, aby tato sezónka pomohla lidem vytvořit si pevnější pouto k Ještědu po celý rok, aby si liberecký areál a jeho okolní přírodu mohli všichni užívat plnými doušky bez ohledu na roční období,“ doplňuje Hanuš.

Sezónka na letošní sezónu vyjde dospělého na 4 990 korun, juniory a seniory na 3 990 korun a děti na 3 490 korun.

Touto atraktivní prodejní nabídkou Skiareál Ještěd myslí i na malé lyžaře. „Abychom podpořili i výchovu lyžování u malých dětí, rozhodli jsme se za každého budoucího majitele takové permanentky věnovat skipasy zdarma pro žáky prvních tříd z libereckých škol.“ V nabídce bude i jednoroční sezónní permanentka, na kterou jsou lyžaři zvyklí z předchozích let. Bude platná pouze v nadcházející zimní sezóně, a bez dodatečných benefitů.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva | Foto Skiareál Ještěd

Štítky Liberecký, Liberec, Skalka, skiareál, Ještěd, Nová Skalka, sjezdovka, skipas, lyžař, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Cuk

Kácet stromy je hulvátství nejtěžšího zrna.Stejně tam nebude sníh.Zajimalo by mě,kdo dostal řádně namazáno

Pondělí, 16. listopadu 2020, 15:42Odpovědět

Jan Cuk

Hlavně jestli platí za odebranou vodu

Pondělí, 16. listopadu 2020, 15:32Odpovědět

Vladimír Zajíček

Tady se nikdy pořádně lyžovat nebude. Amen

Neděle, 15. listopadu 2020, 21:22Odpovědět

Petr Ruprecht

Až budou chtít vidět sníh, můžu jim ho ukázat na starých fotkách. Pak ale možná i permanentkáři budou potřebovat nikoli skipass, anóbrž bypass. Jiná varianta je, že kolem trati budou namalované kulisy. Pak bych asi ale na trať nové Rossignoly nebral, a doporučuju dobré pojištění. Dole může probíhat odběr dárcovství krve. Jistě, 21. století. Ukažte mi magora, který na celé trati bude udržovat déle než na tři dny v roce sníh za vyšších teplot.

Neděle, 15. listopadu 2020, 15:01Odpovědět

Na nové sjezdovce se pilně pracuje. Do konce listopadu jsou tříleté skipasy nejlevnější  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.