Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Restaurace Globus Liberec opět prodává přes okénko

PR článek

Oběd nebo večeři můžete nechat na kuchařích z Restaurace Globus. Denní nabídka jídel z restaurace je zpět a vy si můžete vybírat z několika teplých pokrmů. Jídlo si jednoduše u okénka objednáte a odnesete s sebou.

Zmírnění vládních opatření umožnila libereckému Globusu obnovit prodej jídel přes prodejní okénko Restaurace Globus, které je pro vás nyní nově otevřeno, a to dle otevírací doby hypermarketu. Aktuální denní menu naleznete vždy vedle prodejního okénka. 

Vaše oblíbená jídla z Restaurace Globus si tak můžete pohodlně koupit ve výdejovém okénku zvenku restaurace, nebo jako hotovku uvnitř hypermarketu. Hotová jídla, která stačí jen krátce ohřát, naleznete i nadále v regále Snadného vaření. Můžete si tak nakoupit hned několik porcí chlazených jídel, která si necháte na později a aktuální hlad jednoduše zaženete teplým jídlem z prodejního okénka. 

A pokud zrovna nemáte cestu do Globusu, je k dispozici objednávková služba damejidlo.cz.

Nákup za stravenky

V Globusu navíc můžete zaplatit stravenkami za nákup potravin a nealkoholických nápojů uvnitř hypermarketu, a to až v hodnotě 1000 Kč za jeden nákup. Z hodnoty stravenek vám pak v hotovosti pokladní vrátí až 20 Kč zpět. 

Nově tak můžete využít platbu papírovými nebo elektronickými stravenkami Edenred, Up Chèque Déjeuner a Sodexo na všech pokladnách. Stravenky není možné uplatnit pouze na samoobslužných a Scan&Go pokladnách. 

V Café Globus, uzenářském shopu, restauraci a grilu jsou přijímány navíc stravenky Naše stravenka, Gusto karta a Benefit Plus. 

Bezpečné nakupování

Hypermarket Globus má velmi přísně nastavena hygienická pravidla a v první řadě je zde speciální dezinfekční tým Globus, který je celý den v pohotovosti a stará se o hygienické bezpečí všech v hypermarketu. Nákupní vozíky pravidelně dezinfikují po každém použití a jednorázové rukavice a dezinfekce jsou zákazníkům k dispozici už při vstupu do obchodu a na dalších místech hypermarketu.

Globus patří svou rozlohou mezi největší obchody v ČR, pohodlně tak zde můžete dodržovat odstupy minimálně 2 metry.

Bezpečné, rychlé a bezkontaktní nakupování vám nabízí také služba Scan&Go, díky které omezíte kontakt s okolím. V každém hypermarketu Globus je k dispozici na 200 skenerů a několik specializovaných pokladen Scan&Go. 

Navíc si můžete stáhnout aplikaci Můj Globus, v níž najdete nejen Scan&Go, ale například si můžete sestavit i sdílený rodinný nákupní seznam. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, globus liberec, okénko, jídlo, restaurace, stravenky, Liberec, Scan&Go, Sodexo, Edenred, ValFarm a.s., Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Restaurace Globus Liberec opět prodává přes okénko  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.