Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Internetový poskytovatel Cerberos chystá skvělou akci na Černý pátek

PR článek

Sháníte internet, nebo přemýšlíte o změně poskytovatele? Cerberos si na Black Friday připravil slevy internetových tarifů v řádech desítek procent! Akce platí od pátku 27. listopadu až do úterý 1. prosince. Cerberos k internetu nabízí také digitální televizi s mnoha programy v HD kvalitě.

Co je Černý pátek? 

Black Friday neboli Černý Pátek je svátek nakupování, který vznikl v USA jako reakce na hospodářskou krizi roku 1929 s cílem podpořit nakupování. V tento den nabízí spoustu eshopů i obchodů skvělé slevové akce. Z USA se Black Friday rozšířil do celého světa. 

Tento rok je oficiální datum Black Friday 27. listopadu 2020. V současné době je akce známá a velmi oblíbená i u nás. Proto se do ní letos rozhodl zapojit i regionální poskytovatel internetového připojení Cerberos, s.r.o.  Společnost Cerberos působí v Mladé Boleslavi, Liberci a širokém okolí. Poskytuje služby vysokorychlostního internetu přes optickou síť a bezdrátový internet. 

A co si pro Vás Cerberos připravil?

Na Černý pátek si pro Vás Cerberos připravil slevy internetových tarifů v řádech desítek procent. Akce bude trvat celkem 5 dní, od pátku až do úterý. Všichni, kdo v době mezi 27.11. a 1.12.2020 objednají jakékoli internetové připojení na infolince 326 100 000 nebo přes email info@cerberos.cz, získají slevu. Pokud objednáte internet s platbou na 1 rok předem, získáte slevu z předplatného ve výši 50%. Zvolíte-li čtvrtletní platby, bude sleva 25% z tarifu internetového připojení. Sleva se počítá z ceny tarifu po celý první rok. Přemýšlíte o internetu od Cerberosu?  Nyní máte skvělou příležitost si ho pořídit!

Jaké další služby od Cerberosu můžete využít?

K internetu nabízí Cerberos i digitální televizi s mnoha programy v HD kvalitě. V nabídce digitální televize od Cerberosu je vysoký počet programů i v základních balíčcích. Obrovskou výhodou je 7denní archív všech programů. Pokud nějaký pořad nestihnete, můžete se k němu po celý další týden vrátit a navíc přeskočit nahrané reklamy. Už vám tedy žádný pořad neuteče.  Benefitem je také funkce zastavení programu. Program si můžete jednoduše kdykoliv stopnout a po chvíli pokračovat ve sledování. Navíc můžete využívat tematické balíčky jako například Dokument, Sport, Dětský nebo třeba videotéku HBO GO a kdykoli si pustit ty největší seriálové pecky a filmové trháky bez reklam! A to není všechno! Televizi si můžete zcela zdarma na 14 dní vyzkoušet! 

Máte zájem využít slevovou akci nebo máte jiné dotazy? 

Zákaznické oddělení společnosti Cerberos je připraveno zodpovědět veškeré Vaše dotazy týkající se akce Černý pátek, připojení k internetu i digitální televize. Pokud vás zajímají podrobnější informace, neváhejte společnost kontaktovat. Můžete zavolat na číslo 326 100 000 nebo napsat e-mail na adresu info@cerberos.cz. Využít můžete i online chat na webu www.cerberos.cz

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Internet, cerberos, Black Friday, Krach na newyorské burze, Černý pátek, digitální televize, USA, internetové připojení, Liberec, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Internetový poskytovatel Cerberos chystá skvělou akci na Černý pátek  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.