Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hledá se důležitá svědkyně nehody na Fügnerce. Odešla ještě před příjezdem policie

Policisté hledají svědkyni nehody, ke které došlo v úterý po půl třetí na terminálu dopravy v liberecké Fügnerově ulici. Řidič autobusu tam musel prudce brzdit, aby se vyhnul chodkyni, při tom se ale zranil jeden z cestujících. Celou nehodu viděla jedna ze svědkyň, ta ale před příjezdem policie odešla.

Autobus přijížděl ke stanovišti číslo 6, když mu do jízdní dráhy vstoupila chodkyně. „Řidič vozidla městské hromadné dopravy zareagoval na nastalou situaci prudkým bržděním. Střetu se ženou se mu naštěstí podařilo zabránit. Vlivem prudkého brždění však došlo ke zranění jednoho z cestujících v autobusu, který byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocničního zařízení k ošetření,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté tak nyní hledají důležitou svědkyni, ale o svědectví žádají i další možné svědky. „Žádáme, aby se nám ozvali prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo, aby se dostavili přímo na služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci. Veškeré takto získané informace a především svědectví ženy, mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění okolností a příčin vzniku nehodového děje,“ dodal mluvčí.

Popis svědkyně

Žena ve věku 60 až 65 let, na sobě měla béžový kabát se zapínáním na zip, černé kalhoty a šedivé boty. Žena měla červený svetr, červenou čepici se dvěma bílými ornamenty nad levým okem, dioptrické brýle s tmavými obroučkami a světle modrou roušku přes ústa.

Hodnocení článku je 98 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jaroslav Appeltauer

Štítky policie, svědkyně, fügnerova, nehoda, havárie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se důležitá svědkyně nehody na Fügnerce. Odešla ještě před příjezdem policie  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.