Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

K Mezinárodnímu dni rodiny vznikla v Liberci nová procházková stezka s úkoly

Chcete se vydat v následujících dnech s rodinou na procházku, ale nevíte kam? Zkuste novou stezku s úkoly v Liberci, kterou si k dnešnímu Mezinárodnímu dni rodiny připravilo Komunitní středisko Kontakt Liberec.

Stezka začíná u Oblastní galerie a provede vás kolem areálu ZOO. „Návštěvníky čeká celkem 14 zajímavých zastavení,“ přibližuje Marie Matějíčková, zástupce ředitele Kontakt. 

Na stezku se mohou lidé vydat od dnešního dne až do poloviny června. Poté bude odstraněna.  „Hledáme cesty, jak podpořit volnočasové aktivity i v této nelehké době, snažíme se, aby lidé nezůstali apatičtí a věnovali se aktivnímu trávení volného času“, řekl ředitel Kontaktu Michael Dufek.

Stezka by tak měla přispět k tomu, aby rodiny trávily čas pohromadě a radovaly se ze společně stráveného času. Kontakt si navíc připravil pro účastníky soutěž o ceny, mezi kterými je například rodinná vstupenka do ZOO, poukázky na masáž nebo knížky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pexels

Štítky Liberec, stezka, rodina, Kontakt, Mezinárodní den rodiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Kučera

No já nevím, jestli tahle masáž je pro rodinu nebo moderního fotra. Jen začínám být alergický na vylepené všehocedulky okolo přehrady, muzea a teď okolo ZOO... Asi začnu vyhledávat stezky, kde je klid a žádná pitomá cedulka ani úniková hra. Zbláznili jste se? Místo připomenutí Ludvíkova pramene a "Tiergarten" vidím nápis veliký "Ty vole, tohle je 14. zastavení, Ježíš umírá :-D, dej si zmrzku. MY VÍME, KAM MÁME CHODIT, OD TOHO MÁME KUPŘÍKLADU PANA NEVRLÉHO.

Sobota, 15. května 2021, 22:05Odpovědět

K Mezinárodnímu dni rodiny vznikla v Liberci nová procházková stezka s úkoly  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.