Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Po dlouhých měsících se otevřely Lidové sady. Na programu jsou koncerty i pohádky

Po více než sedmi měsících se otevřely liberecké Lidové sady. A dnes poprvé své brány otevře i Dětský koutek. Vše ale podléhá dodržování aktuálních vládních nařízení.

Filmových projekcí, pohádek ale i koncertů se v souladu s nařízeními mohou zúčastnit pouze návštěvníci, kteří se prokážou negativním PCR testem, ne starším než týden, či negativním antigenním testem nebo samotestem s tím, že nesmí být starší než 72 hodin. Další variantou je potvrzení o očkování nebo o prodělané nemoci.

Pavlásek, Plíhal a Anifilm

„Pevně věříme, že si lidé i přes tyto drobné komplikace k nám opět najdou cestu. Už se na ně velice těšíme a plánujeme pro ně celou řadu výjimečných kulturních událostí,“ sdělil za Lidové sady Michal Kadlec. V červnu se mohou návštěvníci Lidových sadů těšit například na Karla Plíhala, Roberta Křesťana a Druhou trávu, Lukáše Pavláska nebo řadu pohádek. Od 22. do 27. června zde bude probíhat také mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm.

V květnu je Dětský koutek otevřen denně od 9 do 18 hodin, od června do srpna od 9 do 19 hodin a v září i říjnu se vrátí otevírací doba k té květnové.

Dětský koutek právě dnes zahájí 66. sezónu. Děti se mohou po dlouhém čase vrátit na prolézačky, bludiště i klouzačky. Nebude chybět ani oblíbený historický vláček z roku 1971 nebo ruské kolo. „Brouzdaliště a vodní fontány budou v provozu až v letních teplých měsících. Děti se mohou v koutku ale také těšit i na kozy domácí kamerunské, v jejichž výběhu naleznou čtyři mláďata,“ informovala mluvčí Zoo Liberec Barbara Tesařová.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZOO Liberec

Štítky Liberecko, Lidové sady, dětský koutek, pohádka, koncert, Lukáš Pavlásek, Karel Plíhal, Michal Kadlec, Robert Křesťan, Zoologická zahrada Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dlouhých měsících se otevřely Lidové sady. Na programu jsou koncerty i pohádky  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.