Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nadupanej příměsťák míří do Ruprechtic

PR článek

Každý den nové zážitky a dobrodružství nabídne Nadupanej příměsťák, který v zahradě někdejší ruprechtické mateřinky chystá česko-německého Centrum Dialog spolu s městskou společností Elset. „Práce s dětmi nás baví a umíme ji. Léta pořádáme dětské dny i od loňska i tábory,“ dodává ředitel Elsetu Michal Buzek.

Příměstské tábory poběží po celé prázdniny. Dva běhy, určeně hlavně pro pohybově nadané děti, jsou zaměřené na parkour. Na novém speciálně vybudovaném hřišti je bude učit překonávat překážky zkušený trenér Filip Engelhart. Další turnusy vyplní olympiáda, zábava nebo hravá němčina s jazykovými animátory. 

„Policie přislíbila ukázky zásahů, děti budou mít přístup na skákací hrady a taky si vyzkouší  na exponátech fungování virtuální reality, které rozšiřují pocity vnímání a odkrývají skryté  schopnosti,“ vypočítává Buzek s tím, že na tvorbě letního programu se podílejí vysokoškoláci z liberecké TULky.  Budova a klubovna centra poskytnou zázemí pro vnitřní aktivity a hry v případě nepříznivého počasí. Žaludky malých táborníků nasytí jeden z nejlepších kuchařů v Liberci, šéfkuchař někdejší vyhlášené liberecké restaurace Ambiente.

Česko-německé centrum sídlí v Ruprechticích od roku 1995,  jeho hlavním cílem je udržování přátelského česko-německého dialogu. Elset je reklamní a produkční agentura s dvacetiletými zkušenostmi s pořádáním kulturní a společenských eventů. 

Více informací a registrace najdete na www.elset.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Nadupanej příměsťák, tábor, Ruprechtice, elset, olympijské hry, dobrodružství, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nadupanej příměsťák míří do Ruprechtic  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.