Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hrádecký Drylock zvedá mzdy až o 17 %, navyšuje výrobu a hledá další lidi

PR článek

Světový výrobce hygienických potřeb zaměstnává ve své továrně v Hrádku nad Nisou pouze kmenové zaměstnance, kterých je již přes 900. A zatímco mnoho firem výrobu utlumuje, vyčkává a neví, výroba plen a dalších hygienických potřeb v Hrádku dál raketově roste. V posledních měsících je odbyt doslova rekordní. Rekordně teď v Drylocku navyšují také mzdy a počet zaměstnanců. Jak probíhá nábor, a co práce v Drylocku obnáší, nám řekl vedoucí personálního oddělení Ondřej Kout.

Co vás vedlo k navýšení mezd?
Zatímco mnoho výrobních podniků v regionu se potýká s existenčními problémy, Drylocku se navyšují zakázky. Letos společnost slaví 10 let. A poslední měsíce patří k nejúspěšnějším v celé naší krátké historii. I proto jsme se rozhodli navýšit plošně mzdy až o 17 %. Opravdu každý zaměstnanec dostane přidáno, a to 2 500 Kč do základní mzdy. Ve finále to bude ale ještě více. Zvýšení mezd se promítne také do odměn, přesčasů atp. Za rok si tak naši lidé vydělají minimálně o 30 000 Kč víc. K tomu se přidají ke konci roku samozřejmě také 13. platy.

Přepokládáte zvýšený zájem lidí o práci?
Rozhodně ano. Během deseti let jsme velmi vyrostli a teď se blížíme už k tisícovce vlastních kmenových zaměstnanců. A potřebujeme další, hlavně ve výrobě. Vyslechneme téměř každého, kdo k nám pošle životopis. Je jen malé procento lidí, které odmítáme rovnou. Lidi si vybíráme sami, nemáme žádnou pracovní agenturu. Víme totiž přesně, koho potřebujeme. A pokud někoho přijmeme, má jistotu dobré práce. Naše vyhlídky do budoucna jsou opravdu velmi příznivé. Díky tomu si můžeme dovolit říct, že jsme zárukou dobrého výdělku v této nejisté době. U nás budou mít lidé práci pořád. Za měsíc, za rok i za pět let.

Koho momentálně hledáte?
Teď jsou pro nás klíčové výrobní pozice, jako jsou baličky, baliči, kontrolorky, operátoři/seřizovači. Naše nabídka je v celém spektru zaměstnání pro uchazeče zajímavá. Jsme velmi moderní závod, máme čisté výrobní haly, neustále inovujeme, jsme spolehlivým zaměstnavatelem – máte u nás jistotu v pracovněprávních vztazích. Naší velkou výhodou je také možnost kariérního růstu. Díky tomu, že se pořád rozvíjíme a přistavujeme, mohou se lidé u nás posouvat dál. Mají totiž kam.

Nabízíte i jiné benefity než dobrou mzdu?
Práce v Drylocku je náročná, to bez pochyby. Tempo je rychlé a proto jsme si vědomi, že je potřeba dát lidem adekvátní finanční odhodnocení i vytvořit dobré pracovní prostředí. Poskytujeme výraznou slevu na firemní výrobky, stravenky, 5 týdnů dovolené, vzdělávací kurzy, pravidelně pořádáme akce pro rodiny našich zaměstnanců i malé zpestření uvnitř závodu. Také se snažíme lidem ulehčit cestu do práce, letos jsme rozšířili naši síť svozových autobusů. Jezdíme z Rumburku, Varnsdorfu, Cvikova, Jablonného v Podještědí, Frýdlantska, Chrastavy, Nového Boru i z Liberce.  A každému, kdo k nám nastoupí, dáváme automaticky smlouvu na dobu neurčitou. A jistota práce je za nás opravu velkou výhodou. Vůbec v dnešní době. Pokud byste u nás chtěli pracovat, můžete nás kontaktovat přes formulář na jobs.cz  i telefonicky na tel. čísle +420 776 681 133 nebo +420 482 420 220.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drylock

Štítky Liberecko, Drylock, Hrádek, zaměstnání, mzda, výroba, Hrádek nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrádecký Drylock zvedá mzdy až o 17 %, navyšuje výrobu a hledá další lidi  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.