Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Chodec vstoupil do cesty autobusu. Při prudkém brždění se zranil cestující

Liberečtí policisté vyšetřují incident, ke kterému došlo v pondělí druhého srpna v ulici 8. března v Liberci. Do cesty projíždějícímu autobusu číslo 19 tam vešel chodec, řidička tak musela prudce brzdit, a přitom se zranil jeden z cestujících. Chodec potom odešel a policie po něm nyní pátrá.

K nehodě došlo krátce po jedenácté hodině. „Aby řidička prostředku hromadné přepravy zabránila střetu s chodcem, reagovala na nastalou situaci intenzivním bržděním. Střetu dokázala svou rychlou reakcí zabránit, avšak během prudkého zpomalení došlo ke zranění jednoho z cestujících, který byl následně předán do péče lékařům,“ řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Samotný chodec, který nehodu způsobil, z místa odešel. V této souvislosti pátrají dopravní policisté nejen po osobě chodce, který vstoupil do jízdní dráhy prostředku hromadné přepravy osob, ale žádají také cestující na lince číslo 19 a další případné svědky události, aby svými svědectvími napomohli k objasnění příčin a okolností vzniku nehodového děje.

„Jakékoli informace k případu policistům sdělte prostřednictvím bezplatné linky 158, na telefonním čísle 974 466 573 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberci,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Luboš Vrabec

Štítky policie, nehoda, chodec, autobus, mhd, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodec vstoupil do cesty autobusu. Při prudkém brždění se zranil cestující  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.