Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policie kvůli nehodě u bývalých tiskáren hledá mladou dvojici

Několik posledních týdnů vyšetřuje policie nehodu, ke které došlo v ulici 8. března. Autobusu tam do cesty vstoupil neznámý chodec a řidička autobusu musela prudce brzdit, aby se vyhnula střetu. Jenže kvůli tomu se zranil jeden z cestujících. Policisté získali kamerové záznamy dvojice, která by mohla pomoci nehodu objasnit.

„Chlapec a dívka ve věku kolem 16 let se pohybovali v blízkosti přechodu pro chodce v ulici 8. března právě v době, kdy byla nucena prudkým brzděním řidička autobusu reagovat na náhle vzniklou situaci v silničním provozu. Při náhlé změně rychlosti jízdy autobusu došlo ke zranění jedné přepravované osoby,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Po dvojici nyní policisté pátrají. „Žádáme o spolupráci nejen veřejnost, ale i řidiče, kteří místem projížděli v době okolo 11. hodiny a 10. minuty a jejichž palubní kamery mohly zaznamenat dopravní situaci u přechodu pro chodce v ulici 8. března, aby se policistům ozvali na níže uvedených kontaktech. Zároveň také žádáme dvojici mladých lidí, aby se policistům ozvala, neboť právě jejich svědectví by mohla dopravní policistům pomoci objasnit okolnosti a příčiny vzniku nehodového děje,“ dodal mluvčí.

Popis svědků

Chlapec ve věku kolem 16 let, nakrátko střižených tmavě hnědých vlasů, byl oblečený do šedého trička a světlých kalhot. Na zádech měl černo-bílý kostkovaný batoh.

Dívka ve věku kolem 15 let, s rovnými, světle-hnědými vlasy, byla oblečená do černé mikiny a modro-šedých kalhot. Na nohou měla bílé sportovní boty a přes rameno černou dámskou tašku.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, liberec, havárie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie kvůli nehodě u bývalých tiskáren hledá mladou dvojici  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.