Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Muž se neozývá rodičům, má problémy s pohybem. Policie se obrací o pomoc na veřejnost

V pondělí odešel pětačtyřicetiletý Aleš Š. z Paceřic z domova s tím, že se rodičům ozve. Jenže po jednom telefonátu už se neozval a od úterý po něm pátrají policisté. Jejich pátrání bylo dosud neúspěšné, proto se nyní obrací na veřejnost, zda pohřešovaného někdo někde neviděl.

Rodiče se svým synem naposledy hovořili dne 30. srpna kolem 9. hodiny ráno telefonicky. Slíbil, že se jim přes telefon ještě bude v průběhu dne ozývat, aby věděli, zda je v pořádku. Po tomto telefonátu je už ale nekontaktoval a jeho mobilní telefon je nedostupný. „Pohřešovaný má po těžké nemoci v dětství plný invalidní důchod a potíže s pohyblivostí,“ vysvětlila mluvčí policie Ivana Baláková

Vzhledem k tomu, že o něm jeho rodiče už několik dní nemají žádné informace, bojí se o jeho zdraví. „Domníváme se, že se může pohybovat po Jablonecku a Liberecku. Veškeré informace o jeho pohybu nám prosím volejte na linku 158. Děkujeme,“ dodala mluvčí.

Popis pohřešovaného

Aleš Š. je vysoký 173 centimetrů a je obézní. Má tmavé, rovné, krátce střižené vlasy a hnědé oči. V jakém oblečení z domova odešel, se nám nepodařilo zjistit. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, liberec, paceřice, domov, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se neozývá rodičům, má problémy s pohybem. Policie se obrací o pomoc na veřejnost  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.