Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Do Zoo za supy, do Vesce za veterány

Tento víkend nabízí velké množství nejrůznějších akcí. V našem přehledu si můžete vybrat, zda se vydáte za kulturou, zvířaty nebo třeba za sportem.

Sobota bude v Zoo Liberec patřit supům. Ti jsou momentálně jedni z nejohroženějších ptáků na naší planetě. Proč je sup superhrdina? To můžete zjistit v Zoo, kde v 10 a 15 hodin proběhne komentované setkání s chovateli. V 11 hodin se navíc uskuteční přednáška Globální krize supů v ZooExpo.

Ve Vesci budou slavit 146. narozeniny Ferdinanda Porsche. Na místě se sejdou nejen sportovní auta značky Porsche ale také nejrůznější historická vozidla. I letos očekáváme okolo 200 sportovních automobilů Porsche z celé České republiky, Slovenska, Německa a Polska. Současně budeme potěšeni, když tuto akci okoření i účast historických vozidel různých značek, které se již několik let na této akci těší velikému zájmu i od majitelů vozů Porsche, ale i značného počtu diváků, uvádí organizátoři na webu Automuzeum. Program bude probíhat od 10 do 17 hodin.

Ve Sport Parku se uskuteční další ročník veletrhu Sport Live. Ten nabízí nejen přehlídku nejrůznějších sportů a klubů ve městě pod Ještědem, ale také nejrůznější exhibice, turnaje a řadu sportovních soutěží. Akce začíná v 9 a končí v 16 hodin.

Zítra ráno se také můžete vydat na pochod v rámci akce S horskou službou kolem Ještědu. Zájemci se mohou registrovat v čase 8:30 až 10 u chaty Horské služby v blízkosti dolní stanice lanovky na Ještěd a následně se vydat na pochod. Jeho součástí budou otázky, kvízy a soutěž o ceny.

V Bunkru dnes odstartuje další 80s VS 90s Bunkr party, kde se můžete těšit na ty nejlepší disco hity.

V neděli můžete od 19 hodin zavítat do Šaldova divadla na Semafor, kabaret plný slavných písní Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra.

Janka Ledeckého a band si můžete poslechnout dnes od 20 hodin v kostele Nejsvětější Trojice ve Vratislavicích. Kde se můžete těšit na nejznámější hity jako Pěkná, pěkná pěkná, Proklínám nebo Všechno bude fajn.

Ohodnoť článek

Foto Zoo Liberec

Štítky víkend podle drby, tipy, akce, Liberecký, Vesce, Porsche, Ferdinand Porsche, kultura, Zoologická zahrada Liberec, Ještěd, veterán, Německo, Česko, Polsko, Slovensko, Jiří Suchý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Do Zoo za supy, do Vesce za veterány  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.