Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V Německu ukradl obytnou dodávku, zaparkoval ji v pískovně v Novém Městě

Kradenou dodávku našli policisté v bývalé pískovně u Nového Města pod Smrkem. Na místo je zavolal svědek, kterému takové auto na takovém místě přišlo podezřelé. A udělal dobře, auto bylo kradené v Německu a zloději hrozí osm let vězení.

Když policisté do pískovny dorazili, našli nedaleko třiadvacetiletého cizince. „Ten, jakmile uviděl blížící se muže zákona, vzal nohy na ramena. Nedoběhl však daleko. Zkušení policisté jej po několika desítkách metrů doběhli a zpacifikovali,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Obytnou dodávku zloděj ukradl den před tím v Německu. „Cizinec pod vlivem drog po neodkladných úkonech putoval do policejní cely. Následujícího dne zahájili liberečtí kriminalisté jeho trestní stíhání, jakožto osoby obviněné ze spáchání zločinu legalizace výnosu z trestné činnosti,“ dodal mluvčí.

V případě odsouzení muži hrozí dva až osm let vězení. „Zároveň kriminalisté také podali podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby, který byl akceptován a muž tak do výroku soudu vyčká v cele vazební věznice,“ uzavřel Robovský.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky dodávka, kradená dodávka, Německo, policie, nové město, Nové Město pod Smrkem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Německu ukradl obytnou dodávku, zaparkoval ji v pískovně v Novém Městě  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.