Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

EDUCA NEWS – to nejlepší z EDUCA WEEKU

PR článek

EDUCA WEEK je plný nejen novinek a zajímavostí, které vám pravidelně od 18:00 přenáší živě YouTube Home Credit Areny díky studiu EDUCA NEWS.

V rámci EDUCA WEEKU na vás čeká týden plný informací z oblasti vzdělávání i trhu práce, odborná HR konference i přednášky. Veletrh však nabízí ještě víc. EDUCA NEWS vám představí, na co se můžete těšit, ale také vám prozradí střípky ze zákulisí, zajímavé rozhovory nebo reportáže z aktuálního dne veletrhu. S EDUCA NEWS vám nic neunikne, a ještě máte jedinečnou příležitost dozvědět se více od hostů studia EDUCA NEWS.    

Každý den trvání EDUCA WEEKU jsou pro vás připraveny reportáže z proběhlého dne, takže pokud nestihnete dorazit na některou z akcí vybraného programu, s EDUCA NEWS o nic nepřijdete. 

Podívejte se na středeční EDUCA NEWS

EDUCA WEEK je týdnem, kdy se můžete účastnit workshopů, poznat zázemí firem, navštívit významné instituce v Libereckém kraji, získat mnoho informací v rámci programu EDUCA EXPO, ale především je spojen s osobnostmi, bez kterých byste tyto unikátní zážitky a zkušenosti neměli. Těší nás, že vám můžeme alespoň s pár osobnostmi zprostředkovat rozhovor ve studiu EDUCA NEWS. Čeká vás tak rozhovor například s libereckým hejtmanem Martinem Půtou, náměstkem hejtmana Libereckého kraje pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti Ing. Danem Ramzerem, náměstkem primátora pro kulturu, školství, sociální věci a cestovní ruch PhDr. Mgr. Ivanem Langrem, Ph.D., ředitelem pořadatelské společnosti SFM Liberec s.r.o. Mgr. Lukášem Přindou nebo ředitelkou sekce Krajská pobočka Úřadu práce v Liberci PhDr. Kateřinou Sadílkovou, MBA. Mezi dalšími hosty naleznete i jednotlivé zástupce středních škol, institucí či firem. Každý den od 18 hodin se na vás budeme ve studiu EDUCA NEWS těšit. 

Veškeré další informace naleznete na oficiálních stránkách veletrhu www.educaliberec.cz v sekci EDUCA NEWS.  

Ohodnoť článek

Štítky educa, educa week, educa news, Liberec, home credit arena, studium, Home Credit, YouTube, rozhovor, Liberecký kraj, Světová výstava, Ivan Langer, Martin Půta, Kateřina Sadílková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

EDUCA NEWS – to nejlepší z EDUCA WEEKU  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.