Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Pohádky, všehotrhy a koncert v kostele

Podzimní počasí láká k výletům a procházkám do přírody nebo například k pouštění draka. Kromě toho ale můžete vyrazit i za sportem či kulturou.

Příznivci sportu mohou v dnes od 16 hodin zamířit na stadion U Nisy, kde Slovan nastoupí proti Sigmě Olomouc. V neděli od 16 hodin se pro změnu uskuteční hokejový zápas Bílých Tygrů proti Litvínovu.

Do 11 hodin můžete zamířit na Liberecké všehotrhy, kde můžete prodat vše, co se vám doma jen tak válí, ale někdo jiný by to třeba využil a nakoupit to, co už druzí nepotřebují. Trhy se tradičně konají na parkovišti u Home Credit Areny.

Dům dětí a mládeže Větrník si na dnešní den připravil představení Drak Buchtorád, které od 10 a od 15 hodin odehraje loutkové divadlo Spojáček.

Pokud si chcete zatančit, zamiřte zítra večer do Lidových sadů, kde se koná tradiční Tančírna pod dozorem tanečního mistra Vlastimila Čermáka doprovázené hudbou vynikajících orchestrů a zpěváků.

Máte slabost pro magii a kouzla? Pak můžete zavítat dnes od 15 hodin do Divadélka Magické sklepení, kde Vláďa Babka předvede svá kouzla. Návštěvníci se mohou těšit například na mentální magii nebo sugesci.

Ani tento týden nebude chybět tradiční Nedělní pohádka u Fryče. Divadlo Tondy Novotného od 16 hodin odehraje představení O princezně, která se ničeho nebála.

V kostele sv. Bonifáce vystoupí zítra od 18 hodin vystoupí liberecký pěvecký sbor Ještěd a jako host také pěvecký sbor z Mnichova Hradiště SPS Continuo.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Archiv Spolek na záchranu kostela sv. Anny v Sedleci

Štítky Liberecký, víkend, akce, víkend podle drbny, kultura, sport, kostel, koncert, SK Sigma Olomouc, Home Credit, Lužická Nisa, Litvínov, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Pohádky, všehotrhy a koncert v kostele  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.