Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Bonnie Tyler a designové trhy

Kam vyrazit tento víkend? Můžete se vydat na designové trhy, na koncert Bonnie Tyler nebo třeba na parodii Harryho Pottera.

V Home Credit Areně v sobotu večer vystoupí Bonnie Tyler a Chris Norman. Během speciálního koncertu dvojice představí své nejznámější hity.

Tuto sobotu se opět otevře kryt civilní obrany v Lucemburské ulici v Liberci. Prohlídky se uskuteční v 8:30, 10, 11:30 a ve 13 hodin.

Pokud máte rádi netradiční trhy a zajímá vás design, zavítejte v neděli od 10 do 18 hodin do designového obchodu Hrst. Na dvorku budou probíhat trhy plné designu, lokálních tvůrců, workshopů, dobrého jídla a pití.

Dům kultury Liberec v neděli nabídne parodii na všech sedm dílů Harryho Pottera v představení Riddikulus! Během devadesáti minut tak herci prolítnou celý příběh asi nejznámějšího čaroděje.

Tradiční nedělní pohádky u Fryče tento týden nabídnou představení Jak zlatník ke štěstí přišel.

Pohádku během sobotního dopoledne nabídne také Krajská vědecká knihovna v Liberci. Děti se mohou těšit na pohádku Jak šel Slávek do světa.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Benátská

Štítky Liberec, kultura, akce, víkend podle drbny, Bonnie Tyler, Harry Potter, Home Credit Arena, koncert, Chris Norman, parodie, představení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Bonnie Tyler a designové trhy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.