Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

V Kině Varšava zítra proběhne Dobročinný bazar oblečení pro Hospic svaté Zdislavy

Značkové kabelky, krásné šaty i jedinečné doplňky. Stovky kousků oblečení darovali lidé na dobrou věc, kterou je zítřejší Dobročinný bazar oblečení. Výtěžek bude věnován Hospici sv. Zdislavy v Liberci.

Na sociálních sítích se spojili lidé napříč celým krajem a v rámci facebookové skupiny Dobrovolníci pomáhají v Libereckém kraji se rozhodli uspořádat zítra od 15 do 18 hodin Dobročinný bazar oblečení v libereckém Kině Varšava. „Ti, kteří si přijdou vybrat nové kousky do svého šatníku současně podpoří Hospic sv. Zdislavy v Liberci. Celý výtěžek bazaru totiž v jeho závěru převezme ředitelka hospice Taťána Janoušková,“ uvádí organizátoři.

Cílem celé akce je vybrat 40 tisíc korun, nebo alespoň část této sumy. Přesně na tolik totiž vyjde moderní automatická antidekubitní matrace. Ta zabraňuje vzniku proleženin. Do hospice byla jedna taková matrace zapůjčena. „Klientka, která ji má na vyzkoušení, už matraci nechce vrátit. Užívá si pohodlí, které jí matrace poskytuje. A dobrovolnická skupina jí ho chce dopřát,“ vysvětlují autoři charitativní akce.

V prodeji budou sukně, šaty, bundy, kabáty ale i kabelky a bižuterie. Dárci věnovali především dámské oděvy, ale i pánské a dětské oblečení. Například pánské obleky. U vstupu je připravena i kasička na dobrovolné příspěvky pro Kino Varšava, které zapůjčilo celý prostor bezplatně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Liberec, hospic sv. zdislavy, bazar, charita, oblečení, Zdislava, Kino Varšava, matrace, Liberecký kraj, kabelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Kině Varšava zítra proběhne Dobročinný bazar oblečení pro Hospic svaté Zdislavy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.