Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na hlavním tahu u Hodkovic hořel kamion, na místě zasahovali hasiči

Dnes kolem jedenácté hodiny dopolední došlo k požáru kamionu na silnici I/35 u Hodkovic ve směru na Liberec. Na místě zasahovaly záchranné složky.

„Jedná se o požár nákladního automobilu převážející osobní automobily,“ sdělil na dotaz redakce mluvčí hasičů David Kořínek. Na místo byla povolána hasičská jednotka ze stanice Liberec. „V současné době probíhá hasební zásah v dýchací technice,“ komentoval Kořínek s tím, že aktuálně je již požár, který zasáhl motorovou část vozidla, nejspíše lokalizován a v nejbližší době dojde k jeho likvidaci.

Velitel zásahu na místo přivolal zdravotnickou záchrannou službu. Řidič nákladního automobilu se totiž požár snažil uhasit hasicím přístrojem a při tom se nadýchal kouře. „Na místo míří záchranáři,“ potvrdil mluvčí ZZS Michael Georgiev.

„Oznámení o této události, ke které došlo na dvaatřicátém kilometru před Rádelským mlýnem, jsme obdrželi před jedenáctou hodinou,“ doplnil mluvčí policie Vojtěch Robovský.  Událost si vyžádala uzavření jednoho pruhu silnice I/35 ve směru na Liberec. Dopravu na místě i nadále řídí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, požár, kamion, I/35, Hodkovice nad Mohelkou, Liberec, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na hlavním tahu u Hodkovic hořel kamion, na místě zasahovali hasiči  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.