Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zloděj vykradl sklepy v domě v Libušině ulici. Hledá ho policie

Liberečtí policisté pátrají po muži, který se 21. února vloupal do bytového domu v Libušině ulici v Liberci. Ukradl věci za více než pět tisíc korun. Policie nyní zveřejnila fotografii muže a žádá veřejnost o spolupráci.

K vloupání do domu došlo ve čtvrt na sedm ráno. „Neznámý muž do prostor panelového domu v ulici Libušina v Liberci. Po chvíli váhání nejprve poškodil ochrannou schránku pro uložení nouzového klíče domu a poté ihned zamířil do sklepních prostor,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Ve sklepě se podle něj několikrát neúspěšně pokoušel odemknout dveře do společných prostor. „Nakonec se mu to podařilo u dveří do technické místnosti. Za velmi krátkou dobu místnost prohledal a vybavil se částí jejího vybavení. Na odcizených věcech způsobil škodu za více jak pět tisíc korun. I s lupem, který pobral do s sebou neseného batohu, z místa činu okamžitě odešel,“ dodal mluvčí.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli v případě dopadení a odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na dva roky.

Policie žádá veřejnost o spolupráci při pátrání o muži, kterému je mezi 20 až 30 lety. Oblečený byl do světlých džínů a černé mikiny s kapucí. „Znáte-li osobu na fotografiích, ozvěte se policistům prostřednictvím bezplatné linky 158, na tel. čísle 974467100 nebo navštivte služebnu obvodního oddělení Liberec – centrum,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, libušina, Liberec, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vykradl sklepy v domě v Libušině ulici. Hledá ho policie  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.