Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

VÍKEND PODLE DRBNY: Party v iQLANDII, slavnosti v Dlouhém Mostě i bavící se Frýdlant

Víkend má být tropický, a tak bude svádět především ke koupání, přesto nabídne celou řadu zajímavých kulturních akcí. Vybíráme alespoň některé z nich.

Už páteční večer nabízí hned několik tipů. Liberecké science centrum iQLANDIA tentokrát bude patřit jen dospělým, proběhne zde Late night show. U jablonecké přehrady zase zahraje litvínovský písničkář Xavier Baumaxa, kterého doplní vrchlabští Cémur Šámur. Koncert se koná v areálu pivovaru Volt.

V Chrastavě se v pátek slavnostně otevírá zrekonstruované koupaliště, což je před letním víkendem jistě skvělá zpráva.

Víkend je plný dalších zajímavých akcí. Na přehradě v sobotu vystoupí PSH, ve vratislavickém Vaparku se koná dětský MTB cup Libereckého kraje. Dlouhý Most zase chystá slavnosti včetně turnaje v nohejbale, kouzelnického vystoupení nebo ohňostroje.

Také ve Frýdlantě bude o víkendu živo. V sobotu proběhne akce Frýdlant se baví. Připraven je jarmark na náměstí s koncerty, kdy vystoupí vedle místních kapel i 4TET s Jiřím Kornem nebo kapela Slza, v parku se budou prezentovat místní spolky a návštěvníci si budou moci vyzkoušet spoustu zajímavých aktivit. A v kostele jsou zase připraveny zajímavé komentované prohlídky.

Také v neděli můžete vyrazit do Frýdlantu, a to především tatínci. Již po sedmé se koná TÁTAFEST ke Dni otců.

Do Libereckého kraje se také vrací velký MTB závod Malevil Cup, proběhne také populární Kundratická lávka a slavnosti pořádá od pátku do soboty také Stráž nad Nisou.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Frýdlant

Štítky víkend podle drbny, tip na víkend, liberec, Frýdlant, slavnost, Dlouhý Most, Xavier Baumaxa, Liberecký kraj, Jiří Korn, Chrastava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VÍKEND PODLE DRBNY: Party v iQLANDII, slavnosti v Dlouhém Mostě i bavící se Frýdlant  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.