Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Turnováci rozhodují, na co půjde část rozpočtu. Nominováno je hned jedenáct projektů

V rámci letošního participativního rozpočtu Tvoříme Turnov přišli místní s celkem jedenácti různými návrhy. Jak se ukázalo, lidé by nejraději zlepšili stav cest. O projektech budou i hlasovat.

Mezi návrhy je například zabezpečení cesty na mariánském hřbitově, vybudování chodníku v Dělnické ulici na Daliměřicích,, který by zvýšil bezpečí nebo zlepšení stavu chodníku mezi ulicemi Studentská a Za Sokolovnou. „Tato cesta spojuje Turnov 2 a Daliměřice,“ vysvětlila mluvčí města Zdenka Štrauchová.

Další návrhy se věnují například vybudování pítka v parku u letního kina, nebo realizace úpně nového dětského hřiště v Mašově. „Například Jana Svobodova a Linda Houšková předložily návrh na úpravu plochy hřiště u haly TSC v Turnově 2,“ informovala Štrauchová.

Další návrhy najdete na webu města. O tom, které projekty se nakonec uskuteční, rozhodnete i vy. Hlasování odstartuje už zítra.

Foto Město Turnov

Štítky Tvoříme Turnov, Turnov, rozpočet, projekt, Daliměřice, Jan Svoboda

Turnováci rozhodují, na co půjde část rozpočtu. Nominováno je hned jedenáct projektů  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.