Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

TIP NA VÝLET: Podzim s dětmi v Krkonoších

PR článek

Užijte si se svými dětmi dny plné legrace, dovádění, zážitků a nezapomenutelných výhledů v barevné přírodě podzimních Krkonoš. Můžete se vydat na pěší túru na čerstvém horském vzduchu, sbírat kaštany a šípky a pobíhat ve spadaném zlatavém listí. Anebo se na vrcholky hor vyvést lanovkou, vychutnat si nádherné výhledy na okolní krajinu a na vrcholcích navštívit některé z moderních dětských hřišť.

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ

  • Dětský park Kabinka, Janské Lázně – u horní stanice lanovky na Černou horu: lezecká stěna, slackline, bungee trampolína, šlapací káry, lodičky, výstava zimní techniky.
  • Dětské hřiště a minigolf, Janské Lázně – Hospůdka na Formankách: minigolfové hřiště, ruské kuželky, obří trampolína, houpačky.
  • Baldův svět, Mladé Buky: houpačky, prolézačky s tobogány, trampolínové pole, letní tubing, přírodní bludiště, vodní hřiště, mini zoo, maxi „Člověče, nezlob se“, naučné stezky.
  • Relaxpark Pec, Pec pod Sněžkou: Bobová dráhy; Lemurie se skluzavkami, trampolínou, nafukovacím hradem a dětskými prolézadly.
  • Meďánkovo hřiště, Špindlerův Mlýn: prolézačky, skluzavky, lezecké stěny, houpačky, nafukovací trampolína, naučná stezka.
  • Krakonošův palouček, Špindlerův Mlýn: klouzačky, houpačky, nafukovací trampolína, vodní dráha s dřevěnými prvky, fitness stezka.
  • Herní krajina Pecka, Velká Úpa: Rozhlédněte se z paroží jelena, projděte si 15 metrů dlouhou dřevěnou sochou rysa, nebo přejděte po lanové stezce mezi čapími hnízdy. Objevte obří mravence a vřetenovku, nory zvířat, nebo velkého dřevěného mloka.
TIP: Užili si děti veškerých aktivit na dětském hřišti na vrcholu Medvědín. Vezměte je za poznáním na naučnou Medvědí cestu. Dozvíte se tu kudy se kdysi toulal v Krkonoších medvěd. Mapku trasy s plněním úkolů získáte zdarma s jízdenkou na lanovku.

PROVOZ LANOVÝCH DRAH

TIP: Až s vašimi dětmi prozkoumáte na vlastní dobrodružství Herní krajinu Pecka, svezte se dolů z kopce třeba na koloběžce. Vypůjčit si ji můžete ve Skiresort Live.

Štítky Krkonoše, podzim v krkonoších, tip na výlet, koloběžky, lanová dráha, dětské hřiště, trampolína, Janské Lázně, Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou, Černá hora, Medvědín, Velká Úpa

TIP NA VÝLET: Podzim s dětmi v Krkonoších  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.