Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Obří rekonstrukce Nádražní ulice v Turnově bude pokračovat až do konce roku

V Turnově pokračuje rozsáhlá rekonstrukce Nádražní ulice. Zatímco na úseku od Hotelu Beneš na hranici katastru se už finišuje, u viaduktu zbývá ještě spousta práce.

Nádražní ulice prochází už dlouhé měsíce velkou rekonstrukcí. „V úseku po Hotel Beneš už dojde pouze k výsadbě zeleně a položení asfaltového povrchu,“ informovala mluvčí turnovské radnice Zdenka Štrauchová. Od prosince by se navíc měla vrátit automobilová doprava i do lokality od Fučíkovi ulice po odbočku na silnici první třídy č. 10.

U viaduktu je ale stále práce dost. „V této části byla již dokončena výstavba vodovodního řádu a zároveň byla osazena odlehčovací komora na části B směrem do města,“ komentovala Stanislava Syrotiuková z odboru správy majetku. Aktuálně se u viaduktu pracuje na zatrubnění Odolenovického potoka, veřejném osvětlení i pokládání kabelů.

„Práce u viaduktu by měly být dokončeny 20. prosince. Termín je ovšem z velké části závislý na klimatických podmínkách,“ dodala mluvčí.

Foto Město Turnov

Štítky Nádražní, Turnov, rekonstrukce

Obří rekonstrukce Nádražní ulice v Turnově bude pokračovat až do konce roku  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.