Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Semilský paroháč se blíží. Můžete se těšit na pohádky, loutky ale taky představení o sebevraždě

Ve čtvrtek odstartuje již 21. ročník Semilského paroháče - přehlídky amatérských i profesionálních divadelních, loutkařských i hudební souborů. A program bude opravdu pestrý.

Festival oslavující divadlo a hudbu potrvá od čtvrtka do soboty a nabídne mnoho zábavných představení. Zázemím celé akce bude KC Golf a semilská radnice.

Na své si přijdou nejen děti a milovníci pohádek, ale i příznivci komedií nebo třeba jazzu. Celou třídenní akci odstartuje ve čtvrtek v 19 hodin premiéra situační komedie Muž na vodítku od domácího souboru DS PODIO.

Další dny nabídnou například pohádku Kuchař Sam a mořské panny, Kašpárek, babička a kouzelný kufřík mládí ale taky představení, která povedou k zamyšlení. Třeba taková Hra horros představí poněkud absurdní příběh jedné rodiny. Ta nepatří zorvna k těm idylickým a příběh postupně odkrývá aktuální témata.

Broukovcovo Kamdivadlo z České Kamenice pro změnu uvede hru Do kalhot! Ta se bude opravdu točit kolem kalhot a toho, zda mohou být kalhoty symbolem něčeho víc, než jen kusu oblečení.

Kompletní program najdete na webu města Smeily.

Foto broukovcovokamdivadlo.estranky.cz

Štítky Semily, paroháč, divadlo, představení, pohádka, hudební skupina, sebevražda, Česká Kamenice

Semilský paroháč se blíží. Můžete se těšit na pohádky, loutky ale taky představení o sebevraždě  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.