Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Do Nádražní by se ještě před zimou měl vrátit asfalt i zeleň. Práce ale může hodně ovlivnit počasí

Mnohaměsíční práce na rekonstrukci ulice Nádražní v Turnově se pomalu ale jistě začínají blížit svému konci. Aktuálně se dokončuje úsek od Hotelu Beneš k odbočce na I/10.

V první polovině listopadu by měla proběhnout výsadba zeleně, v druhé by pak mělo dojít na pokládku finálních asfaltů. „Od prosince by měla být průjezdná komunikace od Fučíkovy ulice až po odbočku na I/10,“ sdělila za městský úřad Stanislava Syrotiuková.

Během listopadu tak budou nadále dopravu v Nádražní řídit semafory. O něco více práce zbývá u viaduktu. „Zde právě finišují betonářské a obkladačské práce, které zajistí zatrubnění Odolenovického potoka,“ informovala mluvčí turnovské radnice Zdenka Štrauchová.

Z jedné části už je dokončen chodník a pokračuje i pokládka veřejného osvětlení. Termín dokončení u viaduktu se posunul na 20. prosince. Jestli si ale nadělí turnovská radnice hotovou stavbu pod stromeček ukáže až čas a hlavně počasí. „Termín je hodně závislý na klimatických podmínkách,“ dodala mluvčí. Když vše půjde dobře, projedou se už před Vánocemi první řidiči pod viaduktem. Zatím ale jen po prvních vrstvách asfaltu, další jsou v plánu na jaře.

Foto Město Turnov

Štítky Turnov, rekonstrukce, Nádražní, Vánoce

Do Nádražní by se ještě před zimou měl vrátit asfalt i zeleň. Práce ale může hodně ovlivnit počasí  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.