Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Parkování v Turnově může řidičům usnadnit parkovací karta

Určitě to také znáte. Denně potřebujete zaparkovat a když už najdete místo, tak vás zdržuje ještě hledání automatu, zjišťování kolik a jak zaplatím... A přitom tohle můžete v klidu přeskočit, pokud si pořídíte parkovací kartu vydávanou městem Turnov.

Díky parkovací kartě se nemusíte otravovat s hledáním automatu a nebo se stresovat, že když jste zrovna nezaplatili, jistě vás někdo nachytá. „Parkovací kartu může získat každá osoba s trvalým bydlištěm v Turnově, majitel zdejší nemovitosti ale také lidé, kteří mají v našem městě sídlo živnosti nebo obchodní společnosti,“ uvedla mluvčí města Zdenka Štrauchová.

Za kartu zaplatíte 3 000 korun a platit bude jeden rok od data vydání. Výhodou je, že se o kartu můžete podělit v rodině nebo s kolegy v práci. Je totiž přenosná mezi až třemi vozy. „Zájemci se mohou obrátit na odbor dopravy MěÚ Turnov v budově Nové radnice,“ komentovala Štrauchová.

Karta umožňuje řidičům zaparkovat na všech městských parkovištích kromě náměstí Českého ráje. Navíc se řidiči nemusí bát, že by na vydání karty čekali dlouhé týdny. Běžně je hotová do 2 dnů.

Ohodnoť článek

Foto Město Turnov

Štítky Turnov, parkování, karta, Semilsko, Český ráj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parkování v Turnově může řidičům usnadnit parkovací karta  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.