Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Turnov rozdělí mezi nápady občanů na zlepšení města přes půl milionu

V letošním roce má město Turnov připraveno do participativního rozpočtu s názvem Tvoříme Turnov celkem 600 tisíc korun. Ty rozdělí mezi nejlepší návrhy občanů.

Pokud máte i vy nějaký nápad, jak zvelebit a vylepšit veřejný prostor v Turnově, můžete se do projektu zapojit. „Svůj návrh můžete zaslat až do 31. března,“ uvedla Marcela Pilská, koordinátorka participativního rozpočtu.

Město může jeden projekt podpořit maximální částkou 300 tisíc korun. „Tato částka musí zahrnovat nejen samotnou realizaci ale i další náklady jako třeba zpracování projektové dokumentace,“ komentovala Pilská.

Návrh na vylepšení Turnova může podat kdokoliv, kdo je občanem Turnova a je starší 15 let. „Zároveň je nutné získat alespoň dvacet podporovatelů s trvalým bydlištěm v Turnově,“ informovala koordinátorka.

Reálnost samotného návrhu i rozpočtu musí prověřit před oficiálním podáním schválit místostarostka Petra Houšková. Podat ho můžete prostřednictvím stránek www.tvorime.turnov.cz nebo e-mailem m.pilska@mu.turnov.cz nebo přes turnovskou podatelnu.

Ohodnoť článek

Foto Město Turnov

Štítky Turnov, rozpočet, Tvoříme Turnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Turnov rozdělí mezi nápady občanů na zlepšení města přes půl milionu  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.