Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Smrtelná zranění hledané ženě z Rovenska zřejmě někdo způsobil, policie případ řeší jako násilný trestný čin

Během víkendu probíhala pátrací akce po pětatřicetileté ženě v okolí Rovenska pod Troskami. Tělo ženy bylo nalezeno v pondělí a nařízená pitva prokázala, že zranění nasvědčují účasti jiné osoby. Policie proto případ prověřuje jako násilný trestný čin a obrací se na svědky.

„Pitva potvrdila, že žena měla na těle zranění, která by mohla nasvědčovat účasti jiné osoby. Kriminalisté, kteří si případ okamžitě převzali, zajistili na místě nálezu množství stop, provedli množství neodkladných a neopakovatelných úkonů a nařídili vyhotovení znaleckých zkoumání. Ve věci nyní probíhá prověřování pro podezření z násilného trestného činu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Po ženě pátrali policisté, psovodi i vrtulník. Našli ji bez známek života

Tragicky skončilo pátrání po pětatřicetileté ženě v okolí Rovenska pod Troskami. Od sobotní noci probíhala rozsáhlá pátrací akce, ženu se podařilo najít v pondělí večer bez známek života.

Policisté se nyní obrací na případné svědky. Ženu naposledy viděli v sobotu večer v Rovensku v restauraci U Alenky. Domů odešla kolem 23 hodiny, už ale nedorazila. V tuto dobu na sobě 175 cm vysoká, tmavovlasá žena střední postavy, měla tříčtvrteční světle modré volné kalhoty bez kapes, na nohou páskové boty šedé barvy, černé tílko s nápisem Killer cobra. Přes ramena mohla mít přehozený červený svetr. Žena nosila dioptrické brýle, avšak nemusela je mít v době svého odchodu z restaurace na očích.

„Kriminalisté žádají případné svědky, kteří ženu odpovídající popisu spatřili v nočních hodinách ze soboty na neděli 26. července 2020 nebo mají důležité informace k okolnostem jejího úmrtí a zároveň také žádají o spolupráci řidiče, jejichž vozidla jsou vybavena palubní kamerou, a kteří v nočních hodinách projížděli obcí Rovensko pod Troskami, aby se obrátili na nejbližší oddělení Policie ČR, případně aby se policistům ozvali prostřednictvím linky 158,“ dodal mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Poicie ČR

Štítky policie, rovensko, vražda, Rovensko pod Troskami, násilný trestný čin, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smrtelná zranění hledané ženě z Rovenska zřejmě někdo způsobil, policie případ řeší jako násilný trestný čin  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.