Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Od zítřka můžete v Turnově zajít ke Stromu přání a udělat nějakému dítěti radost

I přes složitou současnou dobu se v Turnově opět uskuteční Strom splněných přání, skrze který můžete vyplnit touhu a tajné přání některému z dětí z dětských domovů.

K Vánocům patří nejen sníh, kapr nebo cukroví, ale zejména rodina. Některé děti bohužel nemají to štěstí trávit vánoční svátky s rodiči. Radost jim na tváři může ale vykouzlit i splněné přání, to umožní i turnovský strom splněných přání.

„Díky obrovskému nasazení a obětavosti Vladimíry Parákové, iniciátorky této akce, se uskuteční i letos,“ informovala Marcela Beranová z Muzea Českého ráje. Strom bude i letos na svém tradičním místě ve vstupní hale Muzea.

A jak to celé funguje? Na stromě od zítřejšího dne bude viset 257 přání dětí z dětských domovů z celého Libereckého kraje. „Vyberete si kartičku se jménem a přáním dítěte, dárek obstaráte a zanesete jej zabalený a opatřený jmenovkou dítěte zpět do muzea, vysvětlila Beranová.

Dárky je nutné přinést do 21. prosince, kdy bude ve 14 hodin akce ukončena. Strom bude zpřístupněn od pondělí do pátku v čase od 9 do 16 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky Turnov, Muzeum Českého ráje, strom splněných přání, Vánoce, Muzeum Českého ráje v Turnově, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od zítřka můžete v Turnově zajít ke Stromu přání a udělat nějakému dítěti radost  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.