Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vážná nehoda motorkáře u Železného Brodu. Dostal smyk, těžkým zraněním podlehl

, aktualizováno 10. srpna 2022, 12:00

U Železného Brodu se stala v úterý večer vážná dopravní nehoda. Motorkář tam nezvládl řízení a dostal smyk, nehodu nepřežil.

V úterý v 17:30 hodin přijali policisté oznámení o dopravní nehodě motorkáře na silnici I/10 u Železného Brodu. „Stalo se to na silnici první třídy číslo deset asi 300 metrů od benzínové čerpací stanice v Železném Brodě ve směru na Loužnici. Provedeným šetřením policisté zjistili, že řidič s motocyklem Kawasaki Ninja jel po uvedené silnici ve směru od Železného Brodu," uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová

Podle mluvčí motorkář pravděpodobně nezvládl řízení v mírné zatáčce a dostal smyk. „Ten se mu však nepodařilo vyrovnat a havaroval," dodala mluvčí. Zároveň potvrdila, že byl jediným účastníkem nehody. Motorkář utrpěl velmi vážná zranění, která byla i přes snahu záchranářů neslučitelná se životem. Silnice byla kvůli vyšetřování nehody obousměrně zavřená.

„K určení příčiny jeho smrti byla nařízena soudní pitva. Veškeré okolnosti celé tragické události i nadále šetří kriminalisté z Oddělení obecné kriminality v Jablonci nad Nisou," uzavřela Sochorová. O zprůjezdnění silnice v obou směrech informovali policisté na twitteru po 21:00. 

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Železný Brod, silnice, havárie, Kawasaki Ninja, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda motorkáře u Železného Brodu. Dostal smyk, těžkým zraněním podlehl  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.