Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Na výjezdu z Jablonce se střetlo auto s cyklistou. Pro zraněného letěl vrtulník

, aktualizováno 11. července 2023, 10:19

U výjezdu z Jablonce nad Nisou, poblíž budovy bývalé porodnice, došlo v úterý 11. července po osmé hodině ranní k nehodě automobilu a cyklisty. Policie nehodu vyšetřuje.

„Oznámení o nehodě v Turnoovké ulici jsme přijali před půl devátou ráno,“ potvrdila mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová. Policie při prvotním šetření zjistila, že cyklista nedal přednost projíždějícímu autu při vyjíždění z vedlejší ulice.

Cyklista řidičce vozu jedoucího ve směru do centra města vjel bezprostředně do jízdní dráhy a při střetu s vozidlem utrpěl zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření. Cyklista byl z místa události transportován letecky do liberecké nemocnice. Alkohol jsme u řidičky i cyklisty vyloučili provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky," dodala Sochorová. 

Zraněného cyklistu vrtulník záchranné služby transportoval na traumacentrum liberecké nemocnice. „Cyklista utrpěl středně těžká zrnění a při převozu byl při vědomí,“ doplnil Michael Georgiev, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje.    

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS LK

Štítky nehoda, zranění, doprava, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na výjezdu z Jablonce se střetlo auto s cyklistou. Pro zraněného letěl vrtulník  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.