Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Požár panelového domu v centru Liberce způsobilo jídlo na plotně

V centru Liberce dnes vypukl požár panelového domu s devětatřiceti obyvateli, kteří se samoevakuovali. Hasiči zachránili 3 osoby a 1 osoba byla předána do péče zdravotnické záchranné služby. Podle hasičů zavinilo požár jídlo na plotně.

Hasiči museli dnes vyjíždět k požáru panelového domu v centru Liberce, který se stal po 11. hodině. Po příjedu hasiči zjistili, že požár zavinilo jídlo na plotně. „Jednotky z 2. stupně požárního poplachu dnes po 11. hodině vyjely k požáru v panelovém domě v centru Liberce. Po příjezdu na místo události hasiči provedli průzkum a zjistili, že se jedná o požár jídla na plotně v 5. NP, který se stoupačkami rozšířil do 6. NP," uvedl na sítích HZS Libereckého kraje.

Požár se však hasičům podařilo rychle lokalizovat. Obyvatelé domu se samoevakuovali. Hasiči zachránili celkem 3 osoby, jedna osoba byla předána zdravotnické záchranné službě. „Hasiči požár během pár minut lokalizovali, úplnou likvidaci požáru ohlásil velitel zásahu ve 12:30. Ještě před příjezdem jednotek se z objektu samoevakuovalo celkem 39 lidí. Hasiči zachránili 3 osoby a 1 zraněná osoba byla předána do péče ZZS," dodal HZS LK.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Libereckého kraje

Štítky Liberec, požár, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár panelového domu v centru Liberce způsobilo jídlo na plotně  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.