Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie hledá muže, kterému mělo údajně přejet auto nohu

Policisté v České Lípě hledají muže, kterému mělo údajně přejet auto nohu v nártu. Dotyčný sám řidiče z přejetí končetiny nařkl, ale nepočkal na příjezd policie a odešel. Dosud se nepřihlásil.

Dopravní policisty si v neděli 28. ledna kolem 18.40 vyžádal přes linku 158 řidič vozu značky Volkswagen Caddy do Wedrichovy ulice v České Lípě, kde mělo nedaleko sportovní haly dojít k nehodové události, ze které se vyklubala zatím nevysvětlená záhada. Volající nám sdělil, že v podvečer projížděl se svým volkswagenem ve směru od Barvířské ulice do Wedrichovy ulice ke sportovní hale, a když k ní dojel, oslovil ho neznámý muž středního věku a nařknul ho z toho, že mu v tříramenné křižovatce před odbočením přejel nohu v místě nártu,“ popsala incident mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Řidič ale nic takového nezaregistroval, proto chodci navrhnul, že na místo přivolá policii. Ve chvíli, kdy vyťukával do telefonu tísňovou linku, muž s údajně přejetou nohou z místa beze slova odešel a ani na sebe nenechal žádný kontakt.

Dopravní policisté za řidičem volkswagenu přijeli a jeho výpověď zadokumentovali. Mimo jiné se podrobil dechové zkoušce, která ukázala, že pod vlivem alkoholu nebyl. V zájmu řádného vyjasnění celé události se proto nyní obracíme na muže, který se měl stát účastníkem uvedené nehodové události, aby se nám ozval na lince 158 anebo se dostavil osobně na dopravní inspektorát v České Lípě a učinil v této souvislosti svou výpověď,“ vyzývá policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, pátrání, poškozený, policie, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá muže, kterému mělo údajně přejet auto nohu  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.