Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 22. září 2024  |  Svátek má Darina
Bez reklam

U Babylonu se srazily dvě Fabie. Viník nehody z místa ujel, hledá ho policie

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo ve čtvrtek 26. ledna krátce před jedenáctou hodinou dopoledne v Košické ulici v Liberci. Při vyjíždění z parkoviště od centra Babylon ohrozil řidič právě projíždějící Fabii, jejíž řidič strhl řízení z pravého pruhu do levého. Tam ale zrovna jela další Fabie a došlo ke srážce. Viník nehody ale nezastavil a ujel směrem do Nákladní ulice.

„Neznámý řidič se střetu s Fabiemi zcela vyhnul a následně z místa nehody ujel, aniž by učinil opatření, které mu ukládá zákon,“ řekla mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová. Celková škoda na autech je 23 tisíc korun.

Policisté teď hledají svědky nehody, rádi by našli auto a řidiče, který nehodu zavinil. Informací moc není, mělo by jít o osobní auto combi, nebo menší dodávku v bílé barvě. „V tuto chvíli se obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli, popřípadě by mohli uvést poznatky k neznámému vozidlu. Svým svědectvím tak mohou přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje,“ uvedla mluvčí.

Svědci mohou volat tísňovou linku 158 nebo přímo policisty na Dopravní inspektorát policie Liberec 974 466 570 nebo 974 466 251.

Autoři | Foto

Štítky havárie, Škoda Fabia, policie, Babylón, Liberec, Centrum Babylon Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Babylonu se srazily dvě Fabie. Viník nehody z místa ujel, hledá ho policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.