Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

U jablonecké nemocnice se střetla sanitka s osobákem, čtyři zranění

Zraněním čtyř osob skončila dnešní nehoda převozové sanity s osobním vozidlem v Jablonci nad Nisou poblíž nemocnice. Míru zavinění teď musí určit policie, která nehodu vyšetřuje.

Tři zraněné osoby převezla záchranná služba do liberecké a jablonecké nemocnice, jednoho člověka záchranná služba ošetřila a ponechala na místě. „Do nemocnice jsme převezli jednoho poraněného člověka se středně závažným poraněným a dva lehce poraněné,“ dodal mluvčí zdravotnické záchranné služby Michael Georgiev.

Podle informací z místa jela sanita "na majáky" bez sirény po vedlejší silnici, když zkřížila cestu osobnímu autu jedoucímu po hlavní silnici.

V době příjezdu hasičů byl sanitní vůz převrácený na boku a uvnitř zadního prostoru zůstaly uvězněny 2 osoby. Pomocí hydraulického rozpínáku hasiči vypáčili zadní dveře a pomohli zraněným ven. Dalším zraněným byl řidič osobního automobilu. "Při nehodě došlo k poškození lampy veřejného osvětlení. Jelikož převrácený vůz blokoval ulici 28. října, byla silnice uzavřena," dodala mluvčí hasičů Zdenka Štrauchová.

Foto Radek Dýcka

Štítky nemocnice, havárie, zdravotnická záchranná služba, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U jablonecké nemocnice se střetla sanitka s osobákem, čtyři zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.