Počasí dnes12 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Při noční nehodě v centru Liberce zahynul mladý motocyklista

Tragické následky má noční nehoda pětadvacetiletého motocyklisty, který havaroval na křižovatce ulic Jablonecká a Kunratická v Liberci dnes před půl druhou hodinou ranní. Mladík zatím z neznámého důvodu vjel na chodník zastávky U Lomu, kde havaroval. Přesto, že pomoc byla na místě takřka okamžitě, nepřežil.

„Ve stejný čas, zhruba tři minuty po oznámení havárie, přijela k nehodě současně policejní hlídka z Vratislavic a hasiči. Policisté z obvodního oddělení zahájili okamžitě u mladého muže, který byl v bezvědomí, masáž srdce, u které se do příjezdu profesionálních zdravotníků střídali s hasiči,“ shrnula mluvčí policie Vlasta Suchánková.

V resuscitaci pokračovali také záchranáři, kteří se snažili mladého motocyklistu oživit dalších 45 minut. Zachránit život se mu i přesto nepodařilo.

„Okolnostmi havárie se bude zabývat služba kriminální policie a vyšetřování v Liberci. Policejní komisařka, která je současně i krizovou interventkou, poskytla přímo na místě tragédie prvotní psychologickou pomoc příbuzným mladého muže,“ uzavřela mluvčí. Další okolnosti nehody zatím policie nezveřejnila.

Štítky havárie, Liberec, policie, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při noční nehodě v centru Liberce zahynul mladý motocyklista  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.