Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kruhový objezd v Růžodole se na deset dní uzavřel, řidiči musí volit objízdné trasy

Dopravu v Liberci komplikuje od dnešního rána další uzavírka. Kvůli modernizaci kruhového objezdu u bývalé čerpací stanice Total a pokládání nového povrchu musí volit řidiči jedoucí především do Pavlovic objízdnou trasu. Dělníci mají šibeniční termín, vše musí stihnout do 8. května.

Těžká technika nastoupila už v brzkých ranních hodinách. Během sobotního dopoledne tak byl vyfrézován nejen povrch na kruhovém objezdu, ale také část asfaltu až na křižovatku Londýnské, Ostašovské a Zahradní ulice.Právě tam je umístěn zákaz vjezdu ve směru od centra města. Naopak z Pavlovic se řidiči dostanou nejdál na křižovatku Letné a Selské poblíž jízdárny.

Desetidenní uzavírka příliš netěší řidiče, kteří chtějí natankovat na čerpací stanici Prim hned u kruhového objezdu. Jedinou možnou příjezdovou cestou na čerpací stanici zůstal v sobotu ráno sjezd z průtahu Libercem. „Tankuji tady pravidelně, dostat se sem dnes mi ale dalo hodně práce. Bydlím ve Stráži nad Nisou a tak jsem celou uzavírku musel objet přes Pavlovice až k viaduktu pod vlakovým nádražím. Tam jsem najel na rychlostku,“ dodal jeden z řidičů, který dnes tankoval na čerpací stanici Prim.

Rekonstrukce kruhového objezdu komplikuje dopravu také autobusům městské hromadné dopravy. Po objízdných trasách budou muset jezdit linky číslo 12, 14, 23, 27, 28, 30, 32, 34, 92, 97 a 600. Všechny zastávky na objízdných trasách budou „na znamení.“ Kompletní trasy autobusů najdete zde.

Foto Bezedný Frank

Štítky kruhový objezd, čerpací stanice, Pavlovice, Růžodol, Liberec, Letná, Stráž nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kruhový objezd v Růžodole se na deset dní uzavřel, řidiči musí volit objízdné trasy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.