Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Liberecký kraj propojila nová autobusová linka s Prahou. Zavedla ji společnost Arriva

Liberecký kraj má další autobusové propojení s Prahou. Společnost Arriva začala jezdit od začátku prázdnin na nové víkendové lince z Prahy přes Mladou Boleslav a Turnov do Harrachova. Jezdí vždy o sobotách, nedělích a svátcích.

„O zajištění provozu na této lince nás požádal přímo Liberecký kraj, počítáme s tím, že ji budou využívat hlavně turisté, kteří mají rádi Krkonoše, i místní, kteří chtějí popojet jen kousek v rámci Libereckého nebo Středočeského kraje. Je to rychlé a přímé spojení do Tanvaldu, Desné, Kořenova i Harrachova, ale také třeba na Malou Skálu nebo do Velkých Hamrů,“ říká ředitel Arrivy Zdeněk Abraham.

Z Prahy vyjíždí z autobusového nádraží na Černém Mostě vždy v 10:20, zpět z Harrachova do Prahy jede v 16 hodin. „Chceme na tuto linku nasadit hezké klimatizované autobusy. Cestující tu mohou jezdit za jízdné Arrivy nebo také mohou na území Libereckého kraje využít jízdné Integrovaného dopravního systému Libereckého kraje – to platí v tomto autobuse od Harrachova až po Turnov,“ uzavřel Abraham.

Foto Arriva

Štítky Harrachov, Praha, Arriva, autobus, Liberecký kraj, Turnov, Mladá Boleslav, Středočeský kraj, Krkonoše, Tanvald, Kořenov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Liberecký kraj propojila nová autobusová linka s Prahou. Zavedla ji společnost Arriva  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.