Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 25. května 2024  |  Svátek má Viola
Bez reklam

Jablonecké silnice křižoval bez řidičáku i pojištění auta, prozradila ho drobná nehoda

Jen shodou nešťastných okolností odhalili policisté řidiče, který neměl za volantem co dělat. Do jeho auta narazil v pondělí večer nepozorný cyklista. Až přivolaná hlídka policistů přišla na to, že muž nemá řidičské oprávnění a automobil neměl ani pojištěn. Nehoda zůstává v šetření dopravních policistů.

K nehodě došlo po osmé hodině večerní v Belgické ulici v Jablonci nad Nisou. „Cyklista jel na svém jízdním kole ve směru od Liberce, kde měl skloněnou hlavu a plně se tedy nevěnoval řízení, přičemž přehlédl při pravém okraji vozovky stojící vozidlo Volkswagen Golf Variant a zezadu do něj narazil,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Cyklista se při nehodě zranil. „Alkohol byl u něj i u řidiče osobního vozu vyloučen provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. Policisté ovšem navíc zjistili, že řidič motorového vozidla nevlastní řidičské oprávnění a ke kontrole jim nepředložil ani doklad o povinném pojištění vozu,“ dodala Sochorová. Škoda je vyčíslena na 30 tisíc korun.

Foto Policie ČR

Štítky Jablonec nad Nisou, nehoda, cyklista, havárie, Liberec, Volkswagen Golf Variant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonecké silnice křižoval bez řidičáku i pojištění auta, prozradila ho drobná nehoda  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.