Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dvě nehody během pondělního rána paralyzovaly dopravu na průtahu Libercem

Nervózní řidiči popojíždějící v dlouhých kolonách, dvě nehody během krátké chvíle a jedna zraněná osoba. To je ve zkratce situace, která se odehrávala v pondělí ráno na průtahu Libercem. Někteří řidiči během dopoledne trávili v koloně i 45 minut.

Krátce po půl osmé se stala dopravní nehoda za tunelem ve směru na Děčín, kde se střetla dvě osobní vozidla. Nehoda si naštěstí nevyžádala žádné zranění.

Druhá nehoda se stala kolem osmé hodiny, tentokrát před tunelem ve stejném směru, v místě zúžení. I zde došlo ke střetu dvou osobních vozidel s tím, že jeden člověk byl při nehodě lehce zraněn. Jedno z vozidel skončilo po nehodě na střeše a z místa nehody jej musela odvézt odtahová služba.

„Z uvedených důvodů byla zcela uzavřena na tři hodiny komunikace v místě zúžení. Policisté odkláněli dopravu směrem přes Vesec a Vratislavice,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Dvě nehody na průtahu Libercem během krátké chvíle ve spojení se sérií uzavírek doslova paralyzovaly dopravu v krajském městě na celé dopoledne. „Jisté komplikace v dopravě dále mohla způsobit i současně probíhající oprava komunikace v ulici Švermova,“ uzavřela mluvčí policie.

Foto čtenář Drbny

Štítky Liberec, průtah, I/35, nehoda, kolona, havárie, doprava, Děčín, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dagmar Tauchmannová

Kolaps je v Liberci celoroční. Letošní uzavírky jsou jen menším zhoršením.Liberec je jako D1 - jedna hrůza.Jakákoliv nehoda mě už nepřekvapí.Řidiči si dělají co chtějí, telefonují, jezdí zákazy,nedodržují rychlost.............Policii vidím v ulicích minimálně !

Úterý, 15. srpna 2017, 19:54Odpovědět

Jan Schovánek

Jisté komplikace ?? To byl kolaps paní mluvčí.

Úterý, 15. srpna 2017, 09:08Odpovědět

Dvě nehody během pondělního rána paralyzovaly dopravu na průtahu Libercem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.