Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Vrak auta zůstal po nehodě ležet na střeše, posádka vyvázla téměř bez zranění

Velké štěstí v neštěstí měla posádka BMW 540, která havarovala ve středu večer na silnici I/35 u Paceřic. Řidič na mokré silnici nezvládl pravotočivou zatáčku, dostal smyk a havaroval. Auto zůstalo po nehodě ležet na střeše. Řidič podobně jako jeho dva spolujezdci vyvázl z nehody s lehkým poraněním.

„Všechny tři lehce poraněné osoby jsme transportovali na chirurgii turnovské nemocnice,“ shrnul mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

K nehodě došlo před osmou hodinou večerní u Paceřic. „Řidič při průjezdu mírnou pravotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy a na mokrém povrchu vozovky dostal s vozidlem smyk. Havaroval vpravo mimo silnici, kde se několikrát vozidlo přetočilo kolem své osy a zůstalo stát v konečné pozici na střeše v silničním příkopu,“ dodala mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Nehodou se zabývají i nadále dopravní policisté, škoda na autě je vyčíslena na 110 tisíc korun. Policisté na místě vyloučili přítomnost alkoholu v krvi řidiče.

Foto Policie ČR

Štítky Paceřice, nehoda, BMW, policie, ZZSLK, Michael Georgiev, Vladimíra Šrýtrová, havárie, silnice, střecha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrak auta zůstal po nehodě ležet na střeše, posádka vyvázla téměř bez zranění  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.