Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Rekonstrukce Broumovské ulice zkomplikuje dopravu, autobusy pojedou po objízdné trase

Cestující na třech linkách MHD v Liberci se musí připravit na další drobné komplikace. Z důvodu rekonstrukce ulice Broumovská v úseku od křižovatky s ulicí Krejčího po křižovatku s ulicí Sametová, kde se bude pokládat nový povrch, bude v době od 25. září do odvolání komplikovat dopravu uzavírka, která se dotkne autobusových linek číslo 12, 25 a 99.

Linka číslo 25 bude vedena ve směru Broumovská objízdnou trasou ze zastávky „Sametová“ ulicí Sametová a Plátenická do konečné zastávky „Broumovská“. Zastávka „Plátenická“ bude ve směru do centra posunuta o cca 20 metrů zpět, v opačném směru bude v ulici Sametová, před křižovatkou s ulicí Broumovská. V ulici Sametová (u restaurace „Formanka“) bude zřízena náhradní zastávka „U Formanky“ za zastávku „Na Kačírku“. Linkou nebude obsloužena zastávka „Na Kačírku". V opačném směru pojede linka po stejné objízdné trase.

Linka číslo 12 bude vedena ze zastávky „Ševčíkova“ po stejné objízdné trase jako linka č. 25. Linkou nebude obsloužena zastávka „Na Kačírku“.

Linka číslo 99 bude vedena ze zastávky „Broumovská“ po stejné objízdné trase jako linka č. 25. Linkou nebude obsloužena zastávka „Na Kačírku“.

Foto

Štítky Liberec, autobus, uzavírka, Broumovská ulici, doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce Broumovské ulice zkomplikuje dopravu, autobusy pojedou po objízdné trase  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.