Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidiče čekají další dopravní komplikace. Na dva měsíce se uzavřel sjezd z průtahu k Babylonu

Jedna uzavírka o víkendu skončila, další začala. Probíhající rekonstrukce mostu na průtahu Libercem uzavřela sjezd k čerpací stanici Shell v Košické ulici. Řidiči tudy neprojedou od 1. října do konce listopadu. Během dvou měsíců dojde k úplné rekonstrukci sjezdové rampy. Už dnes začali dělníci s frézování starého povrchu.

„Důvodem uzavírky je kompletní rekonstrukce sjezdové rampy, včetně napojení na jízdní pás silnice I. třídy,“ vysvětluje vedoucí odboru dopravy Jan Čáp. Úplné uzavření silnice první třídy ze směru od Turnova do centra Liberce potrvá nejpozději do 30. listopadu. 

Objízdné trasy jsou označeny a ze směru od Turnova vedou po silnici I/14 do Vratislavic nad Nisou k pivovaru a dále ulicemi Tanvaldská a Jablonecká. Ze směru od Rochlice je možné využít již stávající objízdnou trasu ze sjezdu ze silnice I/14 k aréně a dále ulicí Doubskou, Čechovou a Šumavskou.

Rekonstrukce mostu je podle aktuálního průzkumu nevyhnutelná. „Podle výsledků celostátního sčítání dopravy je tento úsek státní silnice I/35 nejvíce zatíženým na území Libereckého kraje. Denně v obou směrech projede asi 47 tisíc vozidel,“ uzavřel Čáp.  

Foto čtenář Drbny

Štítky Liberec, Košická ulice, I/35, průtah, uzavírka, silnice, Babylón, Turnov, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Liberec VI-Rochlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidiče čekají další dopravní komplikace. Na dva měsíce se uzavřel sjezd z průtahu k Babylonu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.