Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Neděle 26. května 2024  |  Svátek má Filip
Bez reklam

Parkoviště u krajského úřadu nově chrání závora. Bez žetonu neodjedete

Kdo byl zvyklý parkovat na ploše u bývalého VÚTS za poplatek, má nyní smůlu. Od pondělí je zprovozněna vjezdová a výjezdová závora na parkovišti před budovou Evropského domu. Parkování zde je určeno klientům, kteří míří na úřad.

„Klienti, kteří potřebují navštívit krajský úřad nebo Evropský dům a přijedou osobním vozem, mohou toto parkoviště využít. Při vjezdu si závoru otevřou pomocí komunikátoru, který je umístěn na středovém ostrůvku. K opuštění parkoviště slouží žeton,“ shrnula mluvčí krajského úřadu Markéta Žitná. Žeton si musí návštěvníci při odchodu vyzvednout na recepcích krajského úřadu nebo Evropského domu. Po vhození žetonu do automatu se závora otevře.

Na parkoviště se dostanete pouze od farmářských trhů u OC Forum. „Ulice U Jezu nadále funguje jako slepá,“ dodala Žitná.

Závory budou spuštěné ve všední dny od 5:00 hodin, v pondělí a ve středu do 17:00 hodin, v úterý, čtvrtek a pátek do 16:00 hodin. To znamená, že mimo tuto dobu bude parkoviště volné a je možné zde parkovat zdarma.

Foto

Štítky Liberecký kraj, kraj, parkoviště, návštěva, závora, krajský úřad, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Parkoviště u krajského úřadu nově chrání závora. Bez žetonu neodjedete  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.