Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Střet nákladního automobilu a vlaku zastavil v úterý ráno provoz železnici ve Višňové

S lehkým zraněním skončil dnes před polednem v liberecké nemocnici řidič nákladního automobilu, který se střetl s vlakem na železničním přejezdu mezi Minkovicemi a Višňovou. Nehoda zastavila železniční dopravu mezi Frýdlantem a Černousy v 9:57. Až do 13:00 budou vlaky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou.

Po příjezdu na místo nehody hasiči zjistili, že řidič nákladního automobilu se již nachází mimo vozidlo a poskytli mu předlékařskou první pomoc. „Muž se záchranáři komunikoval. S lehkým poraněním jsme ho transportovali na traumacentrum do liberecké nemocnice,“ dodal mluvčí krajské záchranky Michael Georgiev.

Drážní inspekce příčinu této dopravní nehody šetří. "Ve vlakové soupravě nebyl nikdo zraněn," dodala mluvčí hasičů Pavlína Bílková.

Okolnosti nehody zůstávají v šetření. 

Foto Hasiči Frýdlant

Štítky Višňová, Minkovice, nehoda, vlak, střet, ZZSLK, Michael Georgiev, nákladní automobil, Krajská nemocnice Liberec, Frýdlant, Černousy, Drážní inspekce, železnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet nákladního automobilu a vlaku zastavil v úterý ráno provoz železnici ve Višňové  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.