Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Silnice v Libereckém kraji jsou namrzlé, stalo se několik nehod

Silnice v Libereckém kraji jsou ráno namrzlé a sjízdné s opatrností, v noci v části kraje mrzlo a místy je mlha. Několik dopravních nehod se ráno stalo i na hlavních tazích, vyplývá z informací na dopravním webu policie.

Dvě auta ráno po 6:00 havarovala u Svijan na D10 mezi Turnovem a Mladou Boleslaví, neprůjezdný je kvůli tomu jeden pruh. Další auto na namrzlé silnici narazilo do svodidel na silnici 65 u Rádla nedaleko Jablonce nad Nisou.

Ve svodidlech na kluzké vozovce skončilo i několik aut na silnici 14 v Liberci mezi kruhovým objezdem Kunratická a sjezdem na Vratislavice nad Nisou.

Dvě auta havarovala na silnici 9 ve Svoru na Českolipsku. Policie varuje, že kluzká vozovka je na silnicích nižších tříd na Semilsku, zejména v Mírové pod Kozákovem a okolí, Koberovech či Bozkově.

Silnice v Libereckém kraji jsou většinou vlhké či mokré, v horských oblastech suché a vymrzlé. Přes den by mělo být podle předpovědi polojasno až skoro jasno, ráno a dopoledne místy mlhy nebo nízká oblačnost. Nejvyšší denní teploty budou od sedmi do deseti stupňů Celsia.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Policie, nehody, námraza, Liberecký kraj, silnice, Mladá Boleslav, Jablonec nad Nisou, Turnov, Liberec, Svijany, Rádlo, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, okres Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice v Libereckém kraji jsou namrzlé, stalo se několik nehod  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.